Skip to content

Massage Roosendaal

Massage in Roosendaal

Iedereen die wel eens een massage heeft ontvangen, kent de verlichtende en ontspannende werking hiervan op lichaam en geest. Regelmatig krijg ik na een massage te horen “dat moet ik veel vaker doen”. Maar de drukte van alledag zorgt er voor dat we te weinig tijd voor onszelf maken, terwijl het juist heel belangrijk is om regelmatig ‘me-time’ te hebben.
Een massage in Roosendaal is daar een perfecte oplossing voor!
Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezond om je regelmatig te laten masseren.
En door het toevoegen van 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteit etherische oliën van dōTERRA kunnen we je lichaam nét dat beetje extra ondersteuning geven wat het nodig heeft.

Verbetert een massage in Roosendaal mijn gezondheid?

Jazeker! Eén van de vele voordelen van een massage in Roosendaal is dat het de bloedcirculatie bevordert. Dit is erg belangrijk, aangezien de bloedcirculatie een cruciale rol speelt in ons lichaam. Het zorgt er namelijk voor dat het transport van de voedingsstoffen wordt verbeterd en dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Een massage in Roosendaal helpt tevens je weerstand te verhogen. Doordat je lichaam en geest ontspannen, schakelt je zenuwstelsel over van actiemodus naar herstelmodus. Je lichaam is dan makkelijker in staat om zich te verdedigen tegen onder andere infecties en virussen.
Doordat bij een massage in Roosendaal je spieren, banden en bindweefsel worden los gemasseerd, zul je een grotere bewegingsruimte en flexibiliteit ervaren. En met een soepel lijf ga je nu eenmaal makkelijker door het leven dan een lijf wat stram aanvoelt.
Dus wacht niet langer, gun jezelf jouw me-time en maak een afspraak om zelf de mooie voordelen van een massage in Roosendaal te komen ervaren! 

Spierspanning vermindert

Een van de andere voordelen is dat je spierspanning vermindert na een massage in Roosendaal. Zeker als je een beetje gestrest bent en je je over een heleboel zaken zorgen maakt, kun je je af en toe best wel gespannen voelen. Mijn massages in Roosendaal kunnen ervoor zorgen dat je weer een beetje kunt ontspannen en relaxen. Op deze manier kun je vervolgens fijner en rustiger de dag doorkomen.

Massage Roosendaal

Een goede nachtrust

Wie wil dat nou niet? Een nacht echt goed slapen lijkt steeds lastiger te worden. Toch kun je er van alles aan doen. Zo kun je natuurlijk zorgen voor een goed bed en fijne kussens, maar ook een massage in Roosendaal kan jou verder helpen. Een massage laat jouw lichaam namelijk serotonine produceren. Dit wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Naast heel veel andere voordelen zoals je geheugen, stemming en zelfvertrouwen, zorgt serotonine er ook voor dat je beter en rustiger slaapt.

Maak gerust een afspraak voor een massage in Roosendaal

Of je nu bepaalde klachten hebt of gewoon even een ontspanningsmassage in Roosendaal wilt, je kunt altijd bij mij terecht. Maak dus vooral een afspraak met me en dan kunnen we zo snel mogelijk met jou aan de slag.