Skip to content

Ontspanningsmassage Roosendaal

Ontspanningsmassage in Roosendaal

Met de druk en spanning van alledag, kan het soms allemaal een beetje overweldigend zijn. De kinderen op tijd naar school en op de sportclub krijgen, de werk gerelateerde deadlines die voor je worden gemaakt en ook nog alle sociale contacten die onderhouden moeten worden.
Al die deadlines maken het soms lastig om eens wat tijd voor jezelf te nemen en bij jezelf in te checken om tot rust te komen. Een manier om eens wat ‘me-time’ te nemen is door bij mij een rustgevende ontspanningsmassage in Roosendaal in te plannen. Mocht je dus toe zijn aan een momentje voor jezelf, twijfel dan vooral niet om contact met mij op te nemen.

Je verdient het!

Waarom zou je een afspraak maken voor een ontspanningsmassage in Roosendaal?

Iedereen die wel eens een massage heeft ervaren kent de verlichtende en ontspannende werking hiervan. Het kan echt voelen alsof alle zorgen en stress van je afglijden, doordat je lichaam bij een massage de stofjes endorfine (gelukshormoon) en oxytocine (knuffelhormoon) aanmaakt. Endorfine heeft als eigenschap dat pijn en stress worden onderdrukt, met als gevolg dat je een vredig gevoel ervaart.
De andere topper, oxytocine, maakt je weerbaarder tegen stress, je lichaam komt sneller tot rust en angst en nervositeit wordt makkelijker onderdrukt.
Voor een ontspanningsmassage in Roosendaal ben je bij mij dus aan het juiste adres!
Om een nog diepere ontspanning te ervaren werk ik in mijn praktijk met etherische oliën van dōTERRA, welke bekend staan om hun kalmerende eigenschappen voor lichaam en geest. Deze oliën van dōTERRA zijn van 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteit en zullen tijdens én na mijn ontspanningsmassage in Roosendaal bijdragen aan een rustgevend en ontspannen gevoel.

Wat zijn de voordelen van mijn ontspanningsmassage in Roosendaal?

Het effect van mijn ontspanningsmassage in Roosendaal is dat het o.a. helpt om lichaam en geest te ontspannen. Spierspanningen worden verminderd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor is het bloed beter in staat om voedingsstoffen naar de cellen te brengen (= meer energie) en worden afvalstoffen beter afgevoerd (= minder spierspanning). Het is te vergelijken met mijn sportmassage in Roosendaal, waarbij de focus vooral ligt op de triggerpoints (knopen) en het los masseren daarvan. Na de sportmassage zul je ook een verlichtend effect ervaren door een betere bloedcirculatie voor een optimale (sport)prestatie. Daarnaast zorgt de ontspanningsmassage in Roosendaal er voor dat spieren en banden worden opgerekt, waardoor ze soepeler worden en je meer bewegingsruimte en flexibiliteit in je gewrichten zult ervaren.
Ontspanningsmassage Roosendaal

Geïnteresseerd in een ontspanningsmassage?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn praktijk is thuis gevestigd op een rustige locatie aan de rand van Roosendaal. Of je nu op zoek bent naar een ontspanningsmassage, een sportmassage of misschien wel een triggerpoint massage, ik kan jou verder helpen. Gun jezelf een momentje voor jezelf en maak daarvoor gerust een afspraak met mij! Mag ik je binnenkort verwelkomen?