Skip to content

Sportmassage Roosendaal

Sportmassage in Roosendaal

Veel intensieve sporters kennen de voordelen van een sportmassage en zijn regelmatig te vinden op de massagetafel van een masseur. Ook als je minder intensief sport, maar gewoon een flinke inspanning hebt geleverd, kun je genieten van een sportmassage in Roosendaal om de effecten te merken. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van je huis of tuin, waarbij je spieren flink aan het werk zijn geweest.
Wat voor inspanning je ook doet, na elke soort inspanning ontstaan er afvalstoffen (o.a. melkzuur) in je lichaam welke zich ophopen in je spieren. Deze afvalstoffen zijn er prima uit te masseren met een sportmassage in Roosendaal zodat je spieren weer soepel aanvoelen.
Klaar voor de volgende inspanning! 

Waarom zou je voor een sportmassage in Roosendaal gaan?

Er zijn ongelooflijk veel voordelen van een goede sportmassage in Roosendaal. Zo zorgt een sportmassage van mij ervoor dat je spieren lekker worden losgemaakt, zodat ze optimaal kunnen presteren. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd en dat is ook alleen maar handig als je straks zou gaan sporten. Je spieren kunnen dan immers beter en sneller zuurstof en voedingsstoffen opnemen. Daarnaast kun je het natuurlijk ook nog als een momentje voor jezelf zien. Een massage in Roosendaal is namelijk van zichzelf ook al een fijne ervaring.

Hoe zit het met een sportmassage na het sporten?

Er zijn ongelooflijk veel voordelen van een goede sportmassage in Roosendaal, welke je zowel vóór als ná je (sport)activiteit kunt nemen.

Bij een sportmassage vóór je (sport)activiteit ligt de focus vooral op het los maken van de spieren. Hierdoor worden je spieren soepel gemaakt en je bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor ontvangen je spieren meer voedingsstoffen en zuurstof, zodat ze optimaal kunnen presteren. Deze massage zal niet te diep en niet te hard zijn om pijnlijke spieren te voorkomen.

Bij een sportmassage ná je (sport)activiteit ligt de focus vooral op het afvoeren van afvalstoffen zoals o.a. melkzuur en het stresshormoon cortisol. Dit zijn stofjes die altijd worden aangemaakt bij een inspanning en dienen dus door je lichaam afgevoerd te worden om het herstel van je spieren te bevorderen. Een massage is hier uitermate geschikt voor!

Maar ook als je geen zware fysieke inspanning hebt geleverd kan een sportmassage zeer effectief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een minder ergonomische werkhouding zoals werken in een kapsalon of tandartsenpraktijk. Daarnaast is met het vele thuiswerken de werkhouding ook vaak niet optimaal. Klachten die hier vaak het gevolg van zijn, zitten voornamelijk in het gebied bovenrug, nek en schouders. Een sportmassage van o.a. dit gebied in combinatie met de onderrug en bekken gebied kan al erg veel verlichting geven.
En door het toevoegen van 100% natuurlijke, hoogwaardige kwaliteit etherische oliën van dōTERRA kunnen we je lichaam extra ondersteuning geven.
Daarnaast kun je een massage in Roosendaal in elke situatie natuurlijk ook als momentje voor jezelf zien.

Sportmassage Roosendaal

Interesse in een sportmassage?

Neem dan gerust contact met mij op. Als masseur sta ik voor jou klaar. Of je nu op zoek bent naar een gewone massage in Roosendaal, of misschien wel een sportmassage, bij mij ben je aan het juiste adres!